Novi imenovanji v vodstvu Maserati

Foto: Maserati

 

 

Modena, 21. januar 2020 – Maserati še nadalje krepi svojo vodstveno ekipo s prihodom Bernarda Loira na mesto direktorja komerciale in Paola Tubita na mesto direktorja trženja.

Ti imenovanji predstavljata dodatno okrepitev prenovljenega vodstva znamke Maserati, ki bo v prihodnjih mesecih razkrila pomembne novosti, predvsem nov športni avtomobil, ki bo izdelan v tovarni v Modeni in predstavljen maja.

 

Bernard Loire bo odgovoren za področje prodaje vozil Maserati po vsem svetu.

Loire je študiral ekonomijo in trženje ter diplomiral na IFAG Business Management School v francoskem Lyonu.

Ima bogate izkušnje v avtomobilski industriji; poklicno pot je začel leta 1988, najprej pri Fordu ter nato pri Fiatu. Od leta 2002 je zasedal pomembna vodilna mesta pri Nissanu in Mitsubishi Europe, z veliko odgovornostjo na področju komerciale in trženja.

 

Paolo Tubito je zasedel mesto direktorja trženja, in bo usklajeval vse regijske funkcije.

Po opravljeni diplomi iz ekonomije in poslovanja na Univerzi v Bariju, Italija, je Paolo Tubito nadaljeval študij na Univerzi Mid-Glamorgan v Veliki Britaniji.

Tubito je začel kariero leta 1992, delal je v več oglaševalskih agencijah. Od leta 1998 je zasedal odgovorna mesta na področju komuniciranja, marketinga in inovacij pri podjetju Nike. Nazadnje je opravljal funkcijo podpredsednika za Nike Asia Pacific in Latinsko Ameriko.

 

Oba sta odgovorna direktno Davideu Grassu, generalnemu direktorju družbe Maserati.

 

 

Maserati S.p.A.

Maserati proizvaja edinstvene avtomobile z izjemnim in prepoznavnim značajem. S svojim slogom, tehnologijo in z ekskluzivnimi lastnostmi navdušujejo prefinjene in zahtevne kupce in že od nekdaj predstavljajo merilo v avtomobilski industriji. Ambasadorji te dediščine so vodilni Quattroporte, športna limuzina Ghibli in Levante, prvi SUV znamke Maserati. Popolna ponudba, ki vključuje bencinske in dizelske motorje, pogon na zadnji kolesi ali pogon na vsa štiri kolesa, najkakovostnejše materiale in izjemni inženiring. Tradicija uspešnih avtomobilov, ki vsak na novo definira, kaj pomeni italijanski športni avtomobil z vidika dizajna, zmogljivosti, udobja, elegance in varnosti.

 

 

Veronika Mlakar

Strokovna sodelavka za tržne komunikacije
Marketing

veronika.mlakar@avto-triglav.si
T: +386 1 588 34 67 • GSM: +386 51 443 190

Avto Triglav d.o.o., Ljubljana
Dunajska cesta 122, SI – 1000 Ljubljana

Podobne objave