NOVI FORDOV SLOGAN ‘BRING ON TOMORROW’ KAŽE ZAVEZO PRIHODNOSTI Z ELEKTRIFIKACIJO IN OSUPLJIVOSTJO, V KATERI BO UPORABNIK POSTAVLJEN NA PRVO MESTO

Ford z uvedbo nove usmeritve znamke, poimenovane ‘Bring on Tomorrow’ predstavlja znaten premik svojega evropskega poslovanja z osebnimi vozili.

 

Z zavezanostjo k vodenju v času ogromne preobrazbe avtomobilske industrije bo Ford do konca leta 2020 uporabnikom zagotovil 14 elektrificiranih vozil, obenem pa obljublja elektrifikacijo vseh prihodnjih osebnih vozil, ki jih bo poslal na trg.

 

“Ta nova usmeritev znamke je veliko več kot marketinška kampanja – to je nova vodstvena drža za Fordove zaposlene, ki odraža hiter tempo časa in ilustrira Fordov položaj na čelu dejanske spremembe,” je povedal Anthony Ireson, direktor komunikacij na področju trženja pri Fordu Evropa. “Na trg pošiljamo osupljivo paleto izrazitih izdelkov z obilico inovacij in novih tehnologij, prvi med njimi pa je briljantni Mustang Mach-E.”

 

Povsem električni Mustang Mach-E, ki ga je že možno prednaročiti na izbranih evropskih trgih, nastopa v prvem televizijskem oglasu ‘Bring on Tomorrow’ – prinaša novo podobo Mustangovih idej svobode, napredka, hitrosti in moči s ščepcem upornosti ter uteleša Fordovo zmogljivo električno prihodnost.

 

Drugi televizijski oglas je pred predvajanjem po vsej Evropi konec januarja in v februarju doživel premiero v Italiji. V njem nastopa novi crossover Ford Puma s Fordovo napredno blago hibridno pogonsko tehnologijo za varčno porabo goriva, ki dopolnjuje nadvse privlačno oblikovanje.

 

Tretji televizijski oglas, ki si ga bomo lahko ogledali aprila, bo osredotočen na povsem novo izvedbo športnega terenca Kuga – Fordovega najbolj elektrificiranega vozila doslej, ki bo leta 2020 na voljo s priključnim, popolnim in blagim hibridnim pogonom. Vse tri oglase spremlja skladba ‘Power’, ki jo izvaja Kanye West: izbrali so jo zaradi njene energije in preprostosti pa tudi zaradi tem besedila: samozavesti, odločenosti in sodobnosti.

 

Televizijski oglasi, ki izpostavljajo Fordov napredni dih in poudarjajo zavezanost elektrifikaciji, so delo produkcijske ekipe AMV BBDO, režiral pa jih je Nicolai Fuglsig – za svoje delo pri režiji oglasov je osvojil več kot 175 nagrad, vključno s štirimi nominacijami za emmyja in glavno nagrado leta 2013. Med deli, ki nosijo njegov podpis, so tudi Sonyjev oglas ‘Balls’, Guinnessov ‘Sapeurs’ in Nikejev ‘Possibilities’.

Podobne objave