Nova Opel Mokka, ki jo je že vozil Jürgen Klopp

Foto: OPEL

  • Uspešen trener navdušen nad prvo testno vožnjo: “Odličen avto!”
  • Ambasador znamke obljublja: “Zelo se boste zabavali.”
  • Druga generacija Mokke: vroča faza testiranja se je začela

 

 

Rüsselsheim.
Kako lahko navdušite nekoga, ki je že izkusil (skoraj) vse? Tako, da mu pokažete novega Opla. V tem primeru novo Mokko. Samo pokažete? Ne, še bolje – vključite ga v testni program, medtem ko druga generacija Opel Mokke trenutno prejema še zadnje spremembe. Ugledni testni voznik v enem od predizdelanih vozil je trener nogometnega kluba Liverpool, Jürgen Klopp. Ambasador znamke Opel je imel priložnost, da prevozi nekaj prvih kilometrov z vozilom Opel Mokka-e, ki je popolnoma električno.

“Odličen avto! Zelo se boste zabavali. Ne morete si niti predstavljati. Sam sem ga že vozil,” je Klopp izjavil ob svojem prvem poznanstvu z novo Mokko. Svetovni trener leta 2019 po izboru FIFA in nekdanji trener Oplovih partnerskih klubov iz Dortmunda in Mainza je pravi ljubitelj vozil in Opla. V veliki Britaniji ponosno vozi Opel Insignio z volanom na desni strani.

Jürgen Klopp, karizmatičan, zabaven in z veliko osebnostjo, je že osem let del družine Opel. Igral je glavno vlogo v več kot 20 nacionalnih in mednarodnih televizijskih kampanjah Opel. Je tudi motivator na dogodkih za zaposlene in Opel partnerje, pa tudi odličen sogovornik za intervju.

 

Druga generacija se preprosto imenuje Mokka – tako kot prva generacija leta 2012 – brez X v svojem imenu. Takrat je Mokka presenetila svet s svojo majhno velikostjo in velikim vplivom. Novi model je prav tako majhen in robusten, vendar na veliko bolj napreden in sodoben način – še bolj prilagojen za vožnjo po mestu, še bolj eleganten, da pusti velik vtis. Izjemno učinkovita, čista in drzna ter seveda električna. Kupci imajo na izbiro motor z notranjim zgorevanjem ali električno vozilo.

 

V primeru Jürgena Kloppa je odločitev že padla: “Opel Mokka, zelena in električna, res odličen avto!”

 

 

O Oplu

Opel je eden izmed največjih evropskih proizvajalcev vozil. Vse skupaj se je začelo leta 1862 v kraju Rüsselsheim v Nemčiji, pod okriljem Adama Opla. Podjetje se je s proizvodnjo vozil začelo ukvarjati leta 1899. Opel je član skupine PSA od augusta 2017. Skupaj z britansko sestrsko znamko Vauxhall je podjetje prisotno v več kot 60 državah po svetu, z okoli milijon prodanimi vozili v letu 2019. Opel trenutno izvaja svojo strategijo elektrifikacije, da bi zagotovil trajnostni uspeh in izpolnitev zahtev kupcev v prihodnosti. Do leta 2024 bodo imeli vsi modeli Opel svojo električno različico. Ta strategija podjetja je del načrta PACE!, s katerim bo Opel postal trajnostno donosen, globalen in električen.

Podobne objave