Posebna ponudba modelov Alfa Romeo Stelvio in Jeep Grand Cherokee z ugodnim brezobrestnim financiranjem 

V podjetju Avto Triglav smo pripravili posebno poletno ponudbo izbranih in bogato opremljenih modelov Alfa Romeo Stelvio in Jeep Grand Cherokee po akcijskih cenah in z ugodnim financiranjem.

 

Ugodne akcijske cene prinašajo velike prihranke – pri nakupu modela Alfa Romeo Stelvio do 10.000 evrov, pri nakupu modela Jeep Grand Cherokee več kot 14.000 evrov, pri različici Trackhawk pa celo 27.670 evrov.

 

Poleg izjemnih akcijskih cen smo za kupce pripravil tudi ugodno financiranje z 0 % obresti, brez stroškov odobritve in z vključeno storitvijo 5 Plus. Storitev 5 Plus je zagotovilo o kakovosti vozil, saj priča o našem zaupanju, ki temelji na dolgoletnih pozitivnih izkušnjah. Storitev 5 Plus prejmejo kupci brezplačno ob nakupu novega vozila, omogoča pa brezskrbno uporabo vozila tudi po izteku 2-letne splošne garancije, vse do 5. leta starosti ali do skupno 120.000 prevoženih kilometrov (velja pogoj, ki nastopi prej).

 

Akcija velja za omejeno količino vozil iz zaloge. Podrobnejše informacije so na voljo pri pooblaščenih prodajalcih Alfa Romeo in Jeep po vsej Sloveniji ter na spletnih straneh znamk.

 

PR- Avto Triglav

Podobne objave