PREPREČITE TEČNOBO NA POTOVANJU S FORDOVIM DRUŽINSKIM ZABAVNIM SREDIŠČEM

Foto: Ford

Med poletnimi počitnicami se družine odpravijo tudi na daljše vožnje, na katerih starše čaka vedno isti izziv: kako poskrbeti za razvedrilo otrok.

 

Ford je pripravil zbirko igric, dejavnosti in kvizov za napenjanje možganov, rdeča nit so seveda avtomobili, nekateri pripomočki pa so posebej zasnovani za igranje med vožnjo (na zadnjih sedežih, seveda). Idealna priložnost, da izkoristite v vozilo vgrajeni modem.

 

Novost v družinskem zabavnem središču (Family Fun Hub) je uspešnica za pozorno spremljanje okolice na družinskih potovanjih ‘I Spy’ – Jaz, detektiv! Igra spodbuja vse družinske člane, da skušajo med vožnjo po znanih in neznanih cestah odkriti čim več določenih predmetov v okolici. Izberite predmete, ki jih želite poiskati, in se prepričajte, kdo jih bo najhitreje ‘odkljukal’ na seznamu.

 

Družinski člani se lahko pomerijo tudi v urjenju spomina z odkrivanjem sličic. Kliknite na kvadrate in najdite skrite pare, pri tem pa ugotovite, kdo ima najboljši spomin. Za vrhunski izziv so na voljo Fordovi kvizi, s katerimi boste odkrili najbolj razgledanega potnika na krovu.

 

Povezave

Spletna stran:Ford Family Fun Hub

 

 

Prijetno in varno vožnjo vam želimo!

 

Podobne objave