Podjetje DKV širi možnosti za plačevanje cestnine v Bolgariji

Foto: DKV

 

Ratingen, 16. september 2020  – Od zdaj bodo stranke DKV lahko plačevale cestnino v Bolgariji tudi prek naprave DKV BOX EUROPE. Relacijsko karto lahko še vedno enostavno naročijo prek spleta, v naročniškem portalu, ali prek mobilne aplikacije cestninskega operaterja. Poleg tega so v portalu za stranke DKV na voljo podatki stranke, podatki o vozilu in pogosto uporabljene poti. DKV BOX EUROPE je popolna rešitev z enim cestninskim boxom za stranke, ki vozijo skozi Bolgarijo redno ali občasno.

Poleg Bolgarije DKV BOX EUROPE sprejemajo tudi v Nemčiji, Belgiji, Franciji, Avstriji, Španiji, na Portugalskem, pa tudi za predore Warnow (DE), Herren Tunnel (DE) in Liefkenshoektunnel (BE). V bližnji prihodnosti bo DKV BOX EUROPE možno uporabljati na vseh pomembnih avtocestnih odsekih v Evropi.

»DKV v Bolgariji že ponuja plačevanje cestnine v sodelovanju z nacionalnim cestninskim operaterjem. Ponosni smo, da lahko svojim strankam ponudimo nove možnosti plačevanja cestnine v Bolgariji s storitvijo DKV BOX EUROPE«, pravi Jérôme Lejeune, direktor za cestnine pri DKV. Bolgarija je pred kratkim uvedla nov satelitsko podprt cestninski sistem za vse avtoceste in državne ceste. V Bolgariji morajo cestnino plačati vsa vozila. Cestnina se razlikuje glede na prevoženo razdaljo, emisijski razred vozila, število osi, maso in kategorijo vozila. Bolgarija velja za pomembno tranzitno državo na poti med Srednjo Evropo in Bližnjim vzhodom, saj skozi to balkansko državo ob Črnem morju poteka več vseevropskih prometnih koridorjev.

Za dodatne informacije obiščite spletno stran www.dkv-euroservice.com.

 

Kontakt podjetja:

DKV Euro Service, storitve, d.o.o.
CKZ 135 c
8270 Krško

DKV Euro Service

DKV je že več 85 let eden izmed vodilnih ponudnikov mobilnih storitev za logistični in transportni sektor. DKV ponuja široko paleto storitev za optimizacijo in upravljanje komercialnega voznega parka po vsej Evropi, brezgotovinsko oskrbo na poti na več kot 140.000 mestih različnih blagovnih znamk, kjer sprejemajo kartico, do obračuna cestnine in vračila davka na dodano vrednost. Podjetje DKV je del skupine DKV MOBILITY, ki zaposluje več kot 1200 oseb. Skupina je v letu 2019 ustvarila 9,9 milijarde evrov prometa in poslovala v 42 državah. Trenutno več kot 230.000 pogodbenih strank uporablja več kot 4,2 milijona kartic DKV CARD in naprav v vozilih. Leta 2020 je bila kartica DKV CARD že 16. leto zapored nagrajena kot najboljša blagovna znamka v kategoriji kartic za gorivo in servisnih kartic.

Podobne objave