Alfa Romeo Giulia osvojila naziv “Best Car”

 • Giulia je osvojila prvo mesto v kategoriji srednje velikih uvoženih vozil po mnenju bralcev nemške avtomobilistične revije “auto motor und sport”.

Na podelitvi nagrad “Best Cars Awards” za leto 2021 je bila Alfa Romeo Giulia že četrtič v petih letih izbrana za najboljšo v svoji kategoriji.

Več kot 101.000 bralcev je glasovalo za svoje favorite; izbirali so med 378 modeli na nemškem trgu.

Še ena prestižna nagrada za model Alfa Romeo Giulia – avtomobilistična revija “auto motor und sport” jo je razglasila za “Best Car 2021”. Bralci so italijansko športno limuzino že četrtič v zadnjih petih letih izbrali za zmagovalko v kategoriji srednje velikih uvoženih vozil. Z 22 % glasov je Alfa Romeo Giulia premagala 14 konkurentov. Alfa Romeo Giulietta in Alfa Romeo Stelvio, druga in tretja v svojih kategorijah dopolnjujeta uspeh znamke Alfa Romeo na podelitvi nagrad najboljšim avtomobilom “Best Car 2021”.

Četrta zmaga Alfe Romeo Giulia v petih letih na podelitvi nagrad najboljšim avtomobilom je še en dokaz brezmejnega navdušenja med ljubitelji avtomobilov v Nemčiji. To ne kaže le zmaga Giulie, temveč tudi visoki uvrstitvi modelov Stelvio in Giulietta v svojih kategorijah.

Več kot 101.000 bralcev je glasovalo na 45. izboru za podelitev nagrad “Best Car”, ki ga organizira revija “auto, motor und sport”. Izbirali so med 387 modeli, razdeljenimi v 11 kategorij, vključno z ločenimi priznanji za uvožena vozila. Letošnja podelitev je prvič potekala virtualno.

PR – AVTO TRIGLAV

Podobne objave