PM Bovec: Kolektiv, ki v povprečju šteje rosnih 28 let

Nedavno nazaj je bil skrajni severni del zgornje Soške doline zaradi snežnega plazu “odrezan od sveta”. Del te doline pa je tudi prodajno mesto Bovec, ki je eno manjših v Sloveniji. Vašega obiska v tem delu Slovenije bo veselih pet zaposlenih. Gre za mlad kolektiv, saj je povprečje njihove starosti 28 let. Pri njih se najpogosteje ustavijo domačini, v poletnem času tudi precej turistov, lansko leto pa so na račun turističnih bonov beležili predvsem obisk slovenskih turistov.

V osrčju neokrnjene narave med smaragdno reko Sočo in prečudovitimi gorami se nahaja prodajno mesto Bovec. Gre za eno manjših prodajnih mest v Sloveniji. Za zadovoljstvo tamkajšnjih strank skrbi ekipa 5 zaposlenih, ki so med seboj zelo povezani, združuje pa jih moto: “Mamo mi tu”. »Delati pri nas je fajn, zaradi super kolektiva in vzdušja,« z nami deli Karin Marka, tamkajšnja poslovodja.

Sedaj, v času epidemije, veljajo za najboljši bar daleč naokoli, za kar poskrbi odlična Kava na poti. Če bi bile razmere prijaznejše, bi po besedah Marke, danes med domačini videli še ostale turiste, ki bi se spuščali po okoliških strminah. So pa bili lansko poletje deležni kar nekaj obiskov slovenskih turistov, ki so v ta del Slovenije prišli na račun turističnih bonov. Drugače pa si zgornjo soško dolino kot turistično destinacijo najpogosteje izberejo številni italijanski in avstrijski turisti.

PR in foto:

Petrol

Podobne objave