ENYAQ ­ŁŚÂV TUDI URADNO PRI NAS

┼áKODA v Sloveniji tudi uradno predstavila svoj prvi povsem elektri─Źni SUV. Spoznajte ga!

Nimate ─Źasa, da bi brali do konca? Potem si oglejte vsaj spodnji video, kjer vam ga bomo predstavili v zgolj 60 sekundah.

Novi ENYAQ iV je naslednji sistemati─Źni korak znamke ┼áKODA v smeri uresni─Źevanja strategije elektri─Źne mobilnosti. Ta izklju─Źno baterijsko gnani SUV kot prvi serijski model ─Źe┼íke avtomobilske znamke temelji na modularni platformi za elektri─Źna vozila (MEB) koncerna Volkswagen. ┼áKODA ENYAQ iV zdru┼żuje zadnji ali ┼ítiri┬şkolesni pogon, povsem funkcionalni doseg do 510┬ákilometrov* (po kriterijih WLTP) in za znamko zna─Źilno prostornost. Novi SUV ima povsem nov koncept notranjosti s paketi Design┬áSelection namesto s klasi─Źnimi opremskimi paketi in s povsem na novo struktu┬şrirano ponudbo.

Novi kristalasti obraz (Crystal Face) s spektakularno in osvetljeno mre┼żo hladilnika je serijski za ENYAQ vRS iV, medtem ko je za ENYAQ 80 iV in ENYAQ 80x iV na voljo po ┼żelji. Sprednji del s kristalastim videzom osvetljuje 130 LED-diod – to je oblikovalski element, ki ga poznamo ┼że od ┼ítudije ┼áKODA VISION iV.┬á┬á

PR: Škoda

Podobne objave