Opel razkriva prve podrobnosti nove Astre 

Foto: Opel

  • Drzno in čisto: nova generacija Astre uteleša novo Oplovo filozofijo oblikovanja Elektrifikacija flote: Opel izpolnjuje svojo zavezo po elektrifikaciji, tako bo tudi  nova Opel Astra na voljo v električni izvedbi 
  • Izdelana v Nemčiji: zasnovana, izdelana in proizvedena v Rüsselsheimu  

Opel je razkril prvi pogled na novo Opel Astro – prvo generacijo kompaktnega  avtomobila (C segment) nemške blagovne znamke, ki bo na voljo tudi v električni  različici. Fotografije razkrivajo izjemno natančnost in veliko pozornost na detajlih težko  pričakovanega popolnoma prenovljenega modela. Nova Astra nadgrajuje čisto in drzno  oblikovalsko filozofijo znamke, ter še utrjuje smernice Opla za prihajajoče modele.  

“Prihodnja Astra odpira novo poglavje v 30 – letni zgodovini Oplovih modelov v  kompaktnem (C) razredu,” pravi Oplov izvršni direktor Michael Lohscheller. “Prepričani  smo, da bo naslednja generacija Opel Astre naredila močan vtis in k znamki privabila  nove kupce.” 

Novi Oplov vizir bo brezhibno povezoval vrhunske tehnologije 

Osrednji zunanji oblikovalski element je nadaljnji razvoj Oplovega vizirja, ki je bil prvič  viden in predstavljen letos spomladi pri Mokki. Obraz znamke se razprostira spredaj in  brezhibno vključuje napredne tehnologije, kot so izjemno tanki žarometi IntelliLux  LED®, ki prinašajo inovacije v segmentu kompaktnih avtomobilov. Popolnoma nova  imenska tablica »Astra« je nameščena, kot smo zdaj pri novih modelih že navajeni, na  sredini površine prtljažnih vrat.

Nova generacija armaturne plošče (»Pure Panel«) s popolnoma zastekljenimi zasloni  Nemška natančnost se odraža tudi v notranjosti. Čista armaturna plošča s popolnoma  zastekljenima površinama odseva brezhibno integracijo Opolovega vizirja tudi v  notranjosti, z dvema vodoravnima zaslonoma, ki sta usmerjena proti vozniku. Fizični  nadzor je zagotovljen v obliki fino izdelanih krmilnih tipk, ki so zmanjšane na minimum. 

Visoko kakovost uporabniške izkušnje poudarijo oblika, teksture in materiali,  uporabljeni na novo zasnovanem volanskem obroču, ter ergonomsko oblikovani  sprednji sedeži, ki so že zaščitni znak Opla v tem segmentu. 

Nova Astra je tudi električna 

Opel tudi z novo Astro izpolnjuje dano zavezo po elektrifikaciji svoje stalne flote, ki bo  na voljo kot dinamična petvratna kombilimuzina in kot vsestranski Sports Tourer. Proizvodnja nove Astre se bo začela letos v Rüsselsheimu, po slovenskih cestah pa jo  bodo prvi kupci lahko zapeljali predvidoma v začetku prihodnjega leta.  O vseh dodatnih in podrobnejših informacijah glede nove Opel Astre vas bomo  obveščali sproti. 

PR: Opel

Podobne objave