DVE NAGRADNI IGRI IN 11 XIAOMI NAGRAD: Z le nekaj kliki do nove pametne naprave


ROMY Strong spodbuja ženske k realizaciji svojih ciljev na način, da udejanjijo trajnostni življenjski stil, vključujoč pravilno in redno prehranjevanje ter vadbo, ki predstavljata eliksir dobrega zdravja in počutja. Hkrati ti pomaga doseči želene rezultate, se počutiti odlično in ustvariti življenjski slog, v katerem dejansko uživaš, te opolnomoči in ni le nekaj začasnega in prehodnega. Obenem ne samo, da poskrbi za veliko motivacije, te nauči pravilne tehnike izvedbe vaj, zdravega načina prehranjevanja, ustvarjanja dobrih navad in ti pokaže pot do želene forme, ampak te tudi usmeri k oblikovanju miselnosti, da je visoko samospoštovanje ključnega pomena za dobro zdravje, trdno samopodobo in srečo, ki sije navzven.

Vse dozdajšnje nagrajenke in nagrajenca ROMY Strong nagradnih iger so objavljeni TUKAJ. Sodeluj in morda boš prav ti med srečneži, ki bodo prejeli Xiaomi pametne naprave!

Letos je ekipa ROMY Strong podelila že kar OSEM izdelkov vrhunske tehnologije in kakovosti, in sicer sedem iPhonov in en iPad.

Ekipa ROMY Strong

Z leve proti desni: Janez, Onyx, Romy in Urška

Romana Gašperin z vzdevkom Romy je ustanoviteljica blagovne znamke ROMY Strong. Njena fitnes pot se je začela, ko je imela 34 let, njena hči Urška pa 12. Takrat je odkrila svojo strast do vadbe za moč/s težo, ki je rasla in kmalu jo je spremenila v nepogrešljivo navado, ki je del nje že več kot 20 let.

Janez Logar je magister kineziologije, mednarodno certificirani športni nutricionist (CISSN), licencirani osebni trener (AFP/NCSF) in avtor znanstvenih prispevkov, ki dodatno pripomore k maksimalni učinkovitosti in pravilni izvedbi vaj, ki jih demonstrira Romy.

Za sodelovanje z mediji, komuniciranje na družbenih omrežjih, predstavitev izdelkov in pisanje sporočil za javnost skrbi piarovka in urednica Urška Gašperin. Urška je diplomirana socialna delavka in doktorska študentka kineziologije.

Nenadomestljiv del ekipe ROMY Strong je vodja team buildinga in antistres terapevt mucek Onyx, ki skrbi za motivacijo ter doprinaša h kreativnosti, učinkovitosti in uspešnosti znamke. Njegova super moč je skoraj neverjetna prikupnost in izredno sproščujoče vokalne sposobnosti, izražene z ljubkim mijavkanjem ter predenjem, s čimer v hipu ustvari prijetno in udobno ozračje.

Da imajo vaje, treningi in vadbeni programi tudi z medicinskega vidika mnogo ugodnih vplivov na zdravje ter kakovost življenja, potrjuje Denis Zorc, kirurg ortoped.

Denis Zorc

V aktualnih nagradnih igrah, ki se zaključita 23. septembra, ROMY Strong, podarja 11 Xiaomi izdelkov, od tega ŠEST telefonov. Spet imaš fantastično priložnost, da z nekaj kliki osvojiš vrhunski telefon ali drugo pametno napravo. In to povsem brezplačno. Sodelujete lahko tako tako ženske kot moški.

Obišči www.ROMYStrong.si in pridobi novo supermoč!
Povzeto po regionalobala.si
U.G.-Uredništvo/VSEBINO OMOGOČA ROMY STRONG

Editor

Urednik