Kyndryl prejel prestižno nagrado Stellantis za dobavitelja leta

Kyndryl, največji svetovni ponudnik storitev IT infrastrukture, je bil imenovan za Dobavitelja leta v kategoriji Posredne storitve na četrti podelitvi globalnih nagrad Stellantis za dobavitelje. Stellantis, eden vodilnih proizvajalcev avtomobilov in ponudnikov mobilnostnih rešitev na svetu, je podjetje Kyndryl prepoznal zaradi izjemne kakovosti storitev, zanesljive dostave in operativne odličnosti, ki jo je podjetje izkazovalo skozi vse leto 2023.

Kyndryl je prejel priznanje za upravljanje ključnih poslovnih operacij v več regijah, kar je Stellantisovim funkcijam za informacijske in komunikacijske tehnologije (IKT) omogočilo, da se osredotočijo na digitalne inovacije, kibernetsko varnost, nove poslovne modele ter rešitve, usmerjene k strankam.

Na podelitvi nagrad, ki je potekala 24. septembra 2024 v konferenčni dvorani Lingotto v Torinu, je Stellantis nagradil 21 podjetij kot dobavitelje leta v različnih kategorijah, med katerimi je bil Kyndryl izbran kot zmagovalec v kategoriji Globalnega nabavnega in dobavnega lanca. Harsh Chugh, glavni operativni direktor pri Kyndrylu, je prevzel nagrado in poudaril pomen sodelovanja pri Stellantisovi digitalni preobrazbi.

Maxime Picat, direktor nabave in dobavnih verig pri Stellantisu, je izpostavil ključno vlogo dobaviteljev pri premagovanju izzivov in doseganju izjemnih mejnikov, pri čemer je posebej poudaril zavezanost kakovosti in pravočasnosti, ki so bili ključni za uspeh Stellantisa.

VIR: Kyndryl

Editor

Urednik