CUPRA PREDSTAVLJA DARKREBEL, POPOLNOMA VIRTUALNO ŠPORTNO VOZILO Z NEOKRNJENIM DNK-JEM CUPRA

  • CUPRA DarkRebel je virtualno športno vozilo in popolna interpretacija naše vizije
  • Uporabniki lahko s poglobljeno izkušnjo v hiperkonfiguratorju vplivajo na prihodnji dizajn fizične različice CUPRA DarkRebela

CUPRA premika meje oblikovanja vozil s predstavitvijo virtualnega športnega vozila CUPRA DarkRebel.

 

 

 



CUPRA DarkRebel, ki pooseblja duh zmogljivosti in čustev nekonvencionalne znamke izzivalcev, je prvo predstavitveno vozilo, predstavljeno prek prostora CUPRA v metaverzumu Metahype.

 

Dizajn z neokrnjenim DNK-jem CUPRA

CUPRA DarkRebel odlikujejo ostre linije in atletski videz športnega vozila v kombinaciji z arhitekturo »shooting break«.

Predstavitveno vozilo ima radikalen in ostrejši sprednji del kot kadarkoli prej. Dolg neskončen pokrov motornega prostora ima obliko puščice, ki nudi občutek izjemne hitrosti, medtem ko je notranjost potisnjena nazaj za privlačne linije.

 

Trikotni svetlobni znak, logotip znamke, je na novo zasnovan in izhaja iz karoserije, s čimer poživi vozilo, osrednja linija pa povezuje sprednji in zadnji del ter predstavlja jedro skeleta tega povsem električnega športnega vozila.

CUPRA DarkRebel je vozilo, prilagojeno vozniku, z radikalno notranjostjo, ki se razvija z asimetrično osrednjo linijo kot strukturnim jedrom vozila. S progresivnima školjkastima sedeža ter progresivnim igričarskim volanom in prestavno ročico sta človek in stroj povezana v eno.

Zasnovano je za novo dimenzijo, v kateri so želje, čustva in premikanje meja gonilna sila znamke.

 

 


Hiperkonfigurator

S CUPRA DarkRebelom znamka CUPRA presega omejitve materialnosti in širi dizajn na neoprijemljivo, kar še okrepi doživetje. Možnosti virtualnega sveta spodbujajo ustvarjalnost, domišljijo in izostrijo čute.

Zato je podjetje CUPRA ustvarilo virtualni laboratorij: tako imenovani hiperkonfigurator, v katerem lahko uporabniki izražajo svojo ustvarjalnost brez fizičnih omejitev materialnega sveta.

 

V hiperkonfiguratorju lahko uporabniki sodelujejo v različnih virtualnih okoljih in eksperimentirajo pri ustvarjanju neznanih barv, materialov in zaključnih obdelav z izjemnimi rezultati.

Hiperkonfigurator CUPRA ponuja orodja za izražanje neizraženega in omogoča vsem članom skupnosti CUPRA, da ustvarijo svoje različice predstavitvenega vozila in vplivajo na končni dizajn fizičnega modela, ki bo predstavljen v bližnji prihodnosti.

 

Glede na stopnjo eksponentnosti, ki jo izbere uporabnik, od resničnosti do domišljije, hiperkonfigurator omogoča dinamično spreminjanje nekaterih lastnosti vozila in okolice, kot so barve, grafika in učinki modela.

 


Hiperkonfigurator uporabnikom omogoča izbiro med tremi okolji - Exponential square, Exponential cube in Exponential infinite, v katerih lahko preoblikujejo predstavitveno vozilo in ustvarijo svoj CUPRA DarkRebel:

 

- Exponential square: kjer skupnost CUPRA doživi neokrnjeno vrednost dizajna CUPRA. Uporabnik lahko v hiperkonfiguratorju doživi in izzove osnovne teksture in zemeljske barve CUPRA, ki so jih navdihnili naravni elementi, kot so minerali in kamnine.

- Exponential cube: kjer vas navduši svet dirkanja. Tu je mogoče eksperimentirati z digitalno estetiko neonskega sijaja, algoritemskimi gibi, parametričnimi geometrijami in fluorescenčnimi lučmi. Eleganten in živahen, pravokoten in hkrati spremenljiv.

- Exponential ∞: najvišja raven eksponentnosti, kjer izklopite resničnost in se potopite v sanjsko, nezemeljsko in nadrealistično vesolje brez omejitev fizičnega sveta. V okolju in izbiri materialov prevladuje eteričen občutek, ki ustvarja popolnoma realizirani metaverzum.

 


Ko je konfiguracija končana, lahko uporabniki delijo videoposnetek svojega edinstvenega modela.

DarkRebel bo z edinstvenim dizajnom in vrhunsko tehnologijo izstopal in naredil vtis.

Spremljajte dogajanje, saj bo fizična različica predstavitvenega CUPRA DarkRebela kmalu predstavljena, potem ko bodo zbrane vse konfiguracije uporabnikov, ki bodo vplivale na končni dizajn vozila.

VIR: Cupra

Editor

Urednik