Gorivo Q Max v vrednosti 1.500 evrov v roke zveste stranke Petrola

Na letošnjem izboru za Slovenski avto leta 2023 je slavil Peugeot 308, ki je bil v veliki finale uvrščen na podlagi glasovanja bralcev medijev. Seveda je bilo njihovo sodelovanje tudi nagrajeno, saj so med vsemi, ki so glasovali, izžrebali nagrajence treh nagrad. Glavno nagrado, vrednostno kartico za nakup goriva pri Petrolu v vrednosti 1.500 evrov, je prejel Aleksander Krivec. Vrednosti bon je iz rok Roberta Ravnikarja, Petrolovega direktorja OEM Ljubljana – Kranj, prejel v sredo, 22. februarja, na Petrolovem prodajnem mestu Ljubljana Dunajska 130. 

Prejemnik glavne nagrade, Aleksander Krivec, ob predaji ni skrival navdušenja. »Zelo sem vesel in obenem presenečen, da sem bil ravno jaz izžreban, saj še nikoli do sedaj nisem imel te sreče,« je povedal ob prejemu nagrade in dodal, da mu je novico o žrebu povedal sodelavec. »Nagrado bova porabila s partnerko, s katero sva redni stranki Petrola, sam vaša prodajana mesta obiskujem že približno 30 let,« še doda za konec.

Z leve: Vrednosti bon je iz rok Roberta Ravnikarja, Petrolovega direktorja OEM Ljubljana – Kranj, v sredo, 22. februarja, na Petrolovem prodajnem mestu Dunajska 130 v Ljubljani, prejel srečni izžrebanec Aleksander Krivec.

VIR: Petrol

Editor

Urednik