NAGRADE KIWAMI 2024 POČASTILE NAJBOLJŠE EVROPSKE PRODAJALCE VOZIL LEXUS

  • Nagrade Kiwami priznavajo odličnost na področju poslovanja in storitev za pomoč strankam evropskih prodajalcev vozil Lexus.
  • Letos je bilo med več kot 300 upravičenimi podjetji nagrajenih 17 centrov.
  • Nagrade odražajo Lexusovo zavezanost k »osebnemu razkošju« in zagotavljanju edinstvenega japonskega koncepta gostoljubnosti omotenaši vsem strankam.

Lexus je objavil dobitnike nagrad Kiwami 2024, ki so namenjene najuspešnejšim centrom v evropski regiji.

Letos je bilo za poslovne dosežke in izjemno raven storitev za pomoč strankam nagrajenih 17 prodajalcev, ki zagotavljajo Lexusov edinstven koncept gostoljubnosti omotenaši. Tako je vsaka stranka obravnavana na skrben način in s pozornostjo, podobno kot gost na obisku, kar krepi Lexusovo načelo »osebnega razkošja«.


Pascal Ruch, podpredsednik za Lexus pri družbi Toyota Motor Europe, je dejal: »To je razburljivo obdobje za naše prodajalce, saj skupaj z njimi pripravljamo program za prihodnje elektrificirane modele in maksimalno izkoriščamo priložnosti, ki jih ponuja digitalizacija. Hkrati ohranjamo svoj pristop, ki je osredotočen na posameznika, in si prizadevamo, da našim strankam zagotovimo odlično izkušnjo, ne glede na to, ali naše centre obiščejo osebno ali prek naših digitalnih kanalov.

Čestitam letošnjim dobitnikom, ki so dosegli izjemno raven poslovne uspešnosti in storitev

S podeljevanjem nagrad Kiwami (»izjemna odličnost«) so začeli leta 2016, letos pa se je za njih potegovalo več kot 340 uradnih Lexusovih prodajalcev po vsej Evropi.

Letošnji zmagovalci so bili nagrajeni s štiridnevnim izletom na Norveško, ki je potekal od 28. junija do 1. julija. Rdeča nit izleta je bilo ugotavljanje dejstev o elektrifikaciji in izmenjava najboljših praks, vključeval pa je tudi slavnostno večerjo ter priložnosti za uživanje v spektakularnih pokrajinah s pohodi in odpravami po fjordih. 


Dobitniki nagrade Kiwami 2024

Lexus Astana - Kazahstan

Lexus Baku - Azerbajdžan

Lexus Bologna - Italija

Lexus Dnipro - Ukrajina

Lexus Hull - Združeno kraljestvo

Lexus Ipswich - Združeno kraljestvo

Lexus Kifisias - Grčija

Lexus Madrid Norte - Španija 

Lexus Mühldorf - Nemčija

Lexus Osnabrück - Nemčija

Lexus Palma de Mallorca - Španija

Lexus Pays-Basque - Francija 

Lexus Průhonice - Češka

Lexus Shymkent - Kazahstan

Lexus Szczecin - Poljska 

Lexus Treviso - Italija 

Lexus Warszawa-Wola - Poljska  


VIR: Toyota Adria

Editor

Urednik