Spomladanski oddih z novim Courierjem

Po dolgem času nepredvidljivega vremena so pred nami končno lepi sončni dnevi. Izkoristite jih za nepozaben izlet po Sloveniji v družbi novega Tourneo Courierja, ki je idealen za aktivne, popotnike, družine in za posameznike s hišnimi ljubljenčki. Navdušil vas bo z vozno dinamiko, prostornostjo in množico asistenčnih sistemov, ki so na voljo serijsko! Tu so 3 ideje za spomladanski potep z novim Courierjem.

VELENJSKO JEZERO

Ta lokacija je odlična za vse rekreativce in tudi za tiste, ki potrebujete malo sprostitve. Uživajte v tenisu, odbojki na mivki, mini golfu ali supanju. Veliko opreme za rekreacijo lahko prinesete tudi s seboj – to vam omogoča velik Courierjev prtljažnik, ki ga lahko tudi povečate z odstranitvijo zadnjih sedežev.


Prostoren prtljažni prostor z možnostmi konfiguracije

NARAVNE TOPLICE KLEVEVŽ

Nedaleč od Šmarjeških Toplic se nahajajo naravne toplice Klevevž, ki so jih domačini ogradili kar sami. Nastal je srednje velik bazen s povprečno temperaturo vode med 21 in 25 °C, zato se tam lahko kopate tudi v zimskem času. Ali ste vedeli, da ima Tourneo Courier v prtljažniku predal za umazane ali mokre predmete? Po kopanju lahko vanj pospravite mokre kopalke, predal pa se po potrebi lahko tudi sname in opere.


Odstranljiv predal v prtljažnem prostoru

TOLMINSKA KORITA

Gre za najnižjo vstopno točko v Triglavski narodni park, ki jo lahko obiščete od marca do novembra. Pot je kratka in lahko dostopna, ob obisku pa je potrebno plačati vstopnino. Do Tolminskih korit vas lahko zapelje novi Courier – presenetil vas bo z zmogljivim motorjem, ki ima kar 125 konjskih moči, parkirate pa ga lahko na bližnjem brezplačnem parkirišču.

Spoznajte novega Ford Tourneo Courierja in se zapeljite na test. Obiščite vam najbližjega trgovca z vozili Ford.


VIR: Ford

Editor

Urednik