ZAPOSLUJEJO VISIONECT, ALPINA, MEDIJSKI GURUJI IN DRUGI

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna je največ priložnosti za tiste, ki si želijo delati v digitalnem marketingu.

E-trgovina HS PLUS išče vodjo projektov v digitalnem marketingu (m/ž), ki bo skrbel za načrtovanje in spremljanje napredka digitalnih projektov ter vodil svojo ekipo do uspeha. Možnost prijave in dodatne informacije so na voljo na povezavi.

V družbi Visionect zaposlijo strokovnjaka za produktni marketing (m/ž), ki bo delal za krovni produkt Joan. Kot pravijo, pri Joan ustvarjajo pisarno prihodnosti in potrebujejo osebo, ki bo to pomagala doseči preko edinstvenega pozicioniranja in predstavitve produkta. Prijavite se lahko na povezavi.


Inštitut Skaza
išče vodjo marketinga in prodaje (m/ž) za razvoj blagovne znamke Inštituta in razvoj novih prodajnih poti, kanalov in trgov. Prijave zbirajo na info@tanjaskaza.si, več o delovnem mestu si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Kragelj arhitekti
iščejo strokovnjaka za vsebinski marketing (m/ž) z izkušnjami z vodenjem marketinških kampanj in projektov. Prijave zbirajo na info@rekruter.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Eurosender
v svojo ekipo vabi vodjo projektov v marketingu (m/ž) za oblikovanje ciljev in načrtovanje projektov. Več o prijavi in delovnem mestu si lahko preberete na povezavi.

Podjetje Lin&Nil pod blagovno znamko Andreja Jernejčič nudi priložnost svetovalcu za odnose z javnostmi (m/ž), delo pa bo vključevalo sodelovanje z mediji, odnose z javnostmi in pisanje. Prijavite se lahko na povezavi.

Agencija Medijski guruji v svojo ekipo vabi vodjo družbenih omrežij (m/ž) za pripravo strategij in načrtovanje aktivnosti na družbenih omrežjih. Prijavite se lahko preko LinkedIna, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Alpina zaposli produktnega vodjo (m/ž) za oblačila za aktivnosti na prostem. Kandidat bo sodeloval z globalno ekipo, vkljućno z oblikovalsko, produktno, prodajno in marketinško. Prijave zbirajo na LinkedInu.

Fakulteta za strojništvo
Univerze v Ljubljani išče sodelavca (m/ž) v službi za gospodarske zadeve in komuniciranje, ki bo med drugim skrbel za vpeljavo informacijskih tehnologij v izobraževalni proces. Prijave zbirajo na katja.bosnak@fs.uni-lj.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Harvey Norman
nudi priložnost asistentu v marketingu (m/ž) za pomoč pri promocijskih aktivnostih. Prijave zbirajo prek portala Mojedelo.com.

Še vedno aktualna delovna mesta:

Magistrat, ki zastopa blagovne znamke Lindt, Bahlsen, Ricola, Mutti, Isostar, Reese's, Chupa Chupa, išče vodjo blagovnih znamk (m/ž), ki bo vodil več različnih blagovnih znamk s področja prehrane. Prijave zbirajo do 16. maja 2023 na zaposlitev@magistrat.si, več o delovnem mestu si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Spletni trgovec Shoppster v svojo ekipo vabi vodjo blagovnih skupin (m/ž) za strateško in operativno upravljanje izbranih blagovnih skupin. Prijave zbirajo do 3. junija 2023 na portalu Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Futura DDB
zaposli pisca vsebin za družbena omrežja (m/ž), ki bo pripravljal idejne zasnove za objave na družbenih omrežjih. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na povezavi.

Outbrain
v svoje vrste vabi vodjo optimizacije v iskalnikih (m/ž), ki se bo pridružil ekipi digitalnega marketinga. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Phillip Morris
išče strokovnega sodelavca za prodajo (m/ž), ki bo odgovoren za nov segment prodaje. Prijave zbirajo preko LinkedIna.

Orbico
, ki zastopa blagovne znamke Max Factor, Boss, Dolce&Gabbana, Burrbery in Gucci, nudi priložnost asistentu skrbnika blagovne znamke za področje kozmetike (m/ž) za pripravo in izvedbo prodajnih načrtov. Prijave zbirajo do 15. maja 2023 na portalu Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

SIJ Metal Ravne
nudi priložnost vodji marketinga (m/ž), ki bo poleg vodenja oddelka za marketing sodeloval pri pripravi prodajnih načrtov in analiz. Prijave zbirajo do 19. maja 2023 zaposlitev@metalravne.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com,

Akrapovič
išče asistenta na področju odnosov z javnostmi (m/ž) za pripravljanje različnih besedil in upravljanje marketinških povpraševanj. Prijave zbirajo do 15. maja 2023 na razpis.asistentPR@akrapovic.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Perutnina Ptuj
v svojo sredino vabi izvedbenega oblikovalca v marketingu (m/ž) za pripravo in produkcijo grafičnih elementov in aplikacij na osnovi marketinške specifikacije. Prijavite se lahko preko portala Mojedelo.com, kjer je na voljo tudi več informacij o delovnem mestu.

Avtotehna Vis
nudi priložnost referentu v marketingu (m/ž) za sodelovanje pri pripravi materialov ter izvajanju marketinških akcij in kampanj. Prijave zbirajo do 14. maja 2023 na zaposlitev@avtotehna-vis.si, več informacij o delovnem mestu najdete na portalu Mojedelo.com.

Oglaševalska agencija Formitas v svoje vrste vabi tekstopisca (m/ž) za pisanje člankov, scenarijev za video ali dogodke in objav za družbena omrežja. Prijave zbirajo preko LinkedInaali na zaposlitev@formitas.si.

VIR: MM - Marketing Magazin

Editor

Urednik