Avtomobilnost se spoprijema z izzivi

Oddaja Avtomobilnost z voditeljema Davidom Urankarjem in Andrejem Brglezom bo v novi sezoni, od 22. septembra, predelovala izzive, ki se postavljajo pred ljubitelje avtomobilov in motorjev. Napovedujejo se namreč korenite spremembe v mobilnosti.

Služba za komuniciranje RTV Slovenija
16. september 2022 ob 09:30
Ljubljana - RTV SLO


Stalne novosti na področju avtomobilizma nam bosta od 22. septembra v Avtomobilnosti predstavljala David Urankar in Andrej Brglez. Ob četrtkih ob 20.50 bo oddaja na TV SLO 2. Foto: David Šavli

Področje avtomobilizma se spopada s številnimi izzivi: nerazumno visoke cene vozil, sprememba pogonskega energenta, robotizacija avtov, digitalna preobrazba mobilnostnih navad pa tudi novi finančni načini nakupa vozila.



Voditelja oddaje David Urankar in Andrej Brglez. Foto: David Šavli

Avtorji oddaje Miha Merljak, Andrej Brglez, Luka Gregorič in Sebastjan Plevnjak bodo tudi v nadaljevanju obdelovali zelo širok spekter avtomobilnostnih tem, ki bodo gledalce pogosto tudi vznemirjale. Zagotovo se bodo še naprej ljubitelji klasičnih motorjev pritoževali nad prevelikim poudarkom na elektrifikaciji, konservativni nad samovozečo tehniko, privrženci lastnega avtomobila pa nad ponudbo deljenih prevozov. A kot smo navajeni, bosta resno ozračje aktualnih tem znala razbiti voditelja David Urankar in Andrej Brglez.

Ekipa Avtomobilnosti obljublja, da se bodo jeseni veliko družili z gledalci in skupaj testirali nove avtomobilske tehnologije. Prvo vabilo ponujajo že kar v prvi jesenski Avtomobilnosti. Nekaj namigov s tega področja pa bomo ponudili tudi gledalcem oddaje Sobotno popoldne.

Editor

Urednik