Mednarodni sprejem aplikacije zvestobe MOL Move

Program zvestobe MOL Move, ki povezuje zveste kupce na naših MOL in INA bencinskih servisih po Sloveniji, je dobil dodano vrednost, saj ga lahko odslej stranke uporabljajo tudi pri nakupih na bencinskih servisih Skupine MOL v naši regiji . Tako lahko na Hrvaškem točke zbirajo ob nakupih na bencinskih servisih INA, na Slovaškem na servisih Slovnaft, na Češkem, Poljskem, v Romuniji in Srbiji pa na MOL bencinskih servisih. V tujini stranke ob predložitvi MOL Move aplikacije za svoje nakupe dobijo pripisane točke, medtem ko lahko ugodnosti, ki so povezane z doseženim statusom v MOL Move, koristijo samo v domači državi, torej na MOL in INA bencinskih servisih v slovenski mreži.

Spomnimo, ob skoraj vsakem nakupu na bencinskih servisih Skupine MOL po Evropi stranke v aplikaciji MOL Move zbirajo točke, število zbranih točk pa člana MOL Move uvrsti v enega od štirih statusov, in sicer zeleni, srebrni, zlati ali VIP status. S statusom so povezane ugodnosti in popusti, ki jih je deležna stranka pri svojih naslednjih nakupih, vključujejo pa tudi popuste na naše vrhunsko EVO gorivo.

Čeprav stranke na bencinskih servisih MOL na Madžarskem aplikacije še ne morejo uporabljati za zbiranje točk, pa z dodatnimi ugodnostmi tudi poti v to državo naredimo dodatno udobne. Tako stranke v svoji MOL Move aplikaciji najdejo kupon za prost vstop v toaletne prostore, ki je zraven Madžarske veljaven še na Hrvaškem in v Sloveniji, saj je v teh državah Skupine MOL uporaba toalet plačljiva. Kupon je vnovčljiv večkrat, tovrstne uporabne ugodnosti pa stranke zmeraj odlično sprejmejo.

Naš program zvestobe MOL Move je med strankami zelo priljubljen, saj je vanj registriran že vsak deseti Slovenec. Prvi podatki o mednarodni uporabi MOL Move pa kažejo, da Slovenci največ točk izven Slovenije pridobimo z nakupi na Hrvaškem, torej na INA bencinskih servisih pri naših južnih sosedih.

PR - MOL

Editor

Urednik