Navdušenje nad Mustangom Mach-E

Navdušenje nad vozilom Mustang Mach-E je nepopisno - novinarja portala Tehnozvezdje sta si 'pulila' volan iz rok!

“Zlahka se uvrsti med trojico avtomobilov, ki me je letos najbolj vlekla za volan. Izgleda atraktivno in ima nekatere oblikovne posebnosti – vsem, ki so si ga ogledali, je bil hudo všeč –, počutje v notranjosti je na visokem nivoju in užitek ga je peljati.” pravi novinar portala Tehnozvezdje, Matjaž Ropret.

S sodelavcem Marjanom sta ugotavljala, da je Mustanga Mach-E mogoče voziti tudi s samo enim pedalom: “Voziti je mogoče v načinu »z enim pedalom« in pri tem res ni potrebe po uporabi pedala za zavoro. Rekuperacija je tu precej močna, logično, in še posebej pri manevriranju po parkiriščih ali dvoriščih se je treba temu privaditi in pravilno spuščati stopalko. Med samo vožnjo zaviranje ni tako sunkovito in ko se voznik navadi malce drugačne dela z nogo, taka vožnja postane precej naravna. In pri vsakem drugem avtu, ki tega ne omogoča, še posebej klasičnih »avtomatikih« brez rekuperacije, pogrešam tovrstno prilagajanje hitrosti ter izkoriščanje odvečne energije.”

Oglejte si spodnji video in izvedite, kaj je novinarja pri vozilu Mustang Mach-E tako zelo navdušilo:

Izvedite več o testu vozila Mustang Mach-E TUKAJ.Pri Tehnozvezdju so "oboleli" za Mustangovo električno mrzlico
Novinar portala Tehnozvezdje, Marjan Kodelja, je po testu vozila Mustang Mach-E povedal: "Naj mi oprostijo vsi nebodigatreba »hejterji«, kajti tako dobro, kot sem se počutil za volanom Forda Mustanga Mach-E, se že dolgo nisem! Obenem sem dojel, kar ves čas slutim!"
Se tudi vi spogledujete z Mustangom Mach-E? Zapeljite ga na test ali pa si izberite svojega iz zaloge še danes!


VIR: FORD

Editor

Urednik