NOVI RENAULT ESPACE: ELEGANTEN PROFIL IN PROSTORNA NOTRANJOST VSAJENA ŽE V NJEGOVE GENE

Renault v igri svetlobe in senc razkriva silhueto Novega Espace. Pogled s strani kaže atletsko obliko s poudarjenimi rameni. Novi Espace je bolj kompakten na zunaj (dolg 4,72 metra) in skriva prostorno notranjščino, ki je širša kot v predhodniku in lahko sprejme do sedem potnikov.

Po tem, ko je uradno napovedal ime Espace, Renault zdaj razkriva še dve silhueti svojega prihodnjega velikega športnega terenca s petimi ali sedmimi sedeži. V igri svetlobe in senc ti silhueti nakazujeta zunanjo podobo Novega Renaulta Espacea v vsej njegovi dolžini. Novi Espace ima atletsko obliko s poudarjenimi rameni. Na straneh se zastekljene površine raztezajo kar se da daleč proti zadku, s čimer prispevajo k vitkemu in elegantnemu videzu avtomobila. Zadek daje zadržano dinamičen videz krilce v podaljšku strehe.

V duhu časa ima Espace šeste generacije obvladane zunanje mere, ki bolj ustrezajo zahtevam spreminjajočega se sveta. Na zunaj za 14 centimetrov krajši novi Espace vseeno ponuja 2,48 metra dolgo notranjščino, ki vključuje tudi tretjo sedežno vrsto, kar je malo več od sedanje generacije. Nobenega dvoma ni, da Novi Espace ohranja gene svojih uspešnih prednikov: do sedmim potnikom ponuja udoben prostor tudi za dolge vožnje. Novi Renault Espace bo svetu prvič predstavljen zgodaj spomladi letos.

VIR: Renault

Editor

Urednik