NOVI RENAULT ESPACE: PANORAMSKA STEKLENA STREHA RAZSEŽNOSTI, KI JIM NI PARA

Renault nadaljuje postopno razkrivanje prihodnjega Espace in tokrat predstavlja pogled iz njegove notranjščine na panoramsko stekleno streho velikih razsežnosti. Ogromno stekleno strešno okno prepušča svetlobo skozi več kot kvadratni meter veliko površino brez prečke, ki v dolžino meri 1,33 metra in v širino 0,84 metra. Svetovna premiera novega Renaulta Espace bo 28. marca 2023 ob 10.00 uri.


To je zadnje delno razkritje preden bo novi Espace 28. marca 2023 razkrit v celoti. Po uradni napovedi imena Espace in prvih pogledih v igri svetlobe in senc na zunanjosti tega velikega športnega terenca s petimi ali sedmimi sedeži, Renault zdaj pozornost usmerja na razkošje njegove notranjščine.

Šesta generacija modela Espace ostaja zvesta genom svojih prednikov in svojim potnikom spet ponuja potovanje v dnevni sobi na kolesih. Slednjo obliva svetloba, ki prihaja skozi ogromno enovito stekleno strešno okno s površino večjo od kvadratnega metra, dolžino 1,33 in širino 0,84 metra. Potniki spredaj, na sredini in zadaj bivajo v svetlejšem prostoru, ki jim ponuja prijetnejše, bolj uživaško potovanje.  

VIR: Renault

Editor

Urednik