Postanimo "Phygital"


  • 18. julij 2022
    • Hyundai je na dan svetovne premiere težko pričkovanega "Elektrificiranega Streamlinerja" razkril 5.000 edinstvenih IONIQ 6 NFT
    • Predstavili so tudi IONIQ Citizenship, program članstva NFT za imetnike NFT, ki zagotavlja ekskluzivne izkušnje in uporabne storitve
    • Inovativne izkušnje IONIQ 6 se bodo širile z različnimi partnerstvi na spletu in zunaj njega
Zbirka IONIQ 6 NFT, ki je bila razkrita 14. julija, na isti dan kot svetovna premiera modela IONIQ 6, je drugi uradni komplet NFT, ki ga je  izdal Hyundai: Zasnovan je bil  za zagotavljanje novih izkušenj in vrednosti zlasti potrošnikom iz generacije milenijcev in generacije Z. Na podlagi personaliziranih izkušenj strank, ki jih lahko vozniki in potniki pričakujejo s Hyundaijevim novim "Elektrificiranim Streamlinerjem", namerava podjetje elektrificirano izkušnjo IONIQ 6 razširiti tudi na digitalni prostor.
IONIQ Citizenship, program članstva NFT, zagotavlja lastnikom IONIQ 6 NFT ekskluzivne izkušnje in uporabne storitve. Poleg funkcionalnih vrednosti v resničnem svetu je cilj programa IONIQ Citizenship razširiti področje edinstvenih elektrificiranih izkušenj strank, ki jih zagotavlja linija IONIQ, na digitalni prostor, ki nima fizičnih omejitev. Vključeni so ekskluzivni dostop do digitalnih prostorov, posebnih digitalnih vsebin in fizičnih predmetov, povezanih z IONIQ 6, nekateri pripomočki pa se lahko razlikujejo glede na njihovo redkost.
Kolekcija IONIQ 6 NFT odraža personalizirane izkušnje strank, ki jih dopolnjuje prilagodljiva notranjost. Izdanih je bilo 5.000 IONIQ 6 NFT s šestimi različnimi motivi, vključno z zabavno vožnjo, vožnjo brez stresa, delom, druženjem, sprostitvijo in zabavo.
Vsak od IONIQ 6 NFT predstavlja edinstveno umetnost, ustvarjeno v generativnem formatu, ki naključno združuje različna ozadja, zunanje barve in predmete, kar lahko privede do več deset tisoč kombinacij. Ozadja NFT predstavljajo premišljen notranji prostor IONIQ 6 in so navdihnjena z novo uvedeno dvobarvno ambientalno osvetlitvijo. Poleg tega štiri ekskluzivne barve NFT za IONIQ 6 poudarjajo futuristično zasnovo identitete IONIQ.

PR: Hyundai

Editor

Urednik