Strastna, drzna in ambiciozna. To je voznica Porscheja.

Voznica Porscheja je drzna. Samozavestna, odločna, ambiciozna in strastna. Srce ji bije nekoliko hitreje in poganja jo posebna strast. Strast do življenja in uspeha. Voznice Porsche avtomobilov so ženske, ki so trdno zgrabile volan v svoje roke, pohodile plin in se na svoji poti do cilja niso ozirale nazaj.
 
 
Nekaj žensk z izjemnimi zgodbami o uspehu smo povabili na dirkališče Grobnik, kjer so preizkusile celotno paleto vozil Porsche, se družile in izmenjevale svoja poslovna razodetja ter ustvarjala tudi nova vozniška doživetja.
 
 
Čakal jih je zelo zanimiv dan. Od vznemirljive off-road vožnje, adrenalinskega slaloma, vrtoglavih pospeškov pa vse do prijetne vožnje po stezi. Izkupiček je bila ugotovitev, da je v poslu podobno kot na cesti.

Hitrost in natančnost kot v poslu
Tako v poslu kot na cesti je veliko vijuganja in preprek, kjer moraš biti hiter in natančen. Adrenalinski pospeški so stalnica. Sklepanje pomembnih odločitev, nepričakovane situacije, visoka številka na avtomobilskem števcu in povečan srčni utrip.
 
Potem pa pridejo trenutki, ko je vožnja nekaj časa mirna in spokojna. A ne za dolgo. Uspešne ženske so tiste, ki uživajo v vsakem trenutku. Tako na cesti kot v poslu in se iz vsake situacije naučijo nekaj novega. Kajti brez izzivov ni napredka.


Uspešne ženske so tiste, ki uživajo v vsakem trenutku. Tako na cesti kot v poslu.
Kljub njihovi samozavesti, odločnosti in neomajnosti pa priznajo, da se kot ženske v poslu srečujejo s številnimi izzivi. Dvomi, neodobravanja in strah pred neuspehom. Strahovi so stalnica, s katero se soočamo vsi, a pot do uspeha se razpre ravno takrat, ko ugotoviš, da so edine omejitve na poti tiste, ki si si jih postavila sama.
 
Polne adrenalina in svežega zagona jih še vprašamo, kakšni so njihovi nasveti za ženske, ki vstopajo na poslovno pot


Uspehu mora vedno slediti nagrada. Naj bo še tako majhna ali velika.

“Pomembno je, da se znajdete in uživate”
»Tako v vožnji s Porschejem, tako tudi v poslu lahko krmarite po različnih terenih in situacijah, pomembno je le, da se znajdete in uživate.« »Sanjajte na veliko, delajte več in nikoli se ne ozirajte na mnenja drugih.« »Osredotočite se na vaš cilj in to boste tudi dosegle.«
 
Ena od udeleženk pa ženske nagovori takole: »Mlade ženske, drage dame. Sledite same sebi in odvrzite strah na stran. Tako v poslu, kot za volanom. Moraš iti, sicer tudi vijugati, ampak če si slediš in volan držiš trdno v rokah je uspeh zagotovljen.«
 
In ne pozabite. Uspehu mora vedno slediti nagrada. Naj bo še tako majhna ali velika.

VIR: Porsche Slovenija

Editor

Urednik